TERVETULOA TYÖVAATTEIDEN UUTEEN AIKAAN!

Kestävä ja pestävä, turvallinen ja joustava, hengittävä ja hyvännäköinen. Voiko työvaate olla kaikkea tätä? Kyllä voi, koska meille medantalaisille sinun työvaatteesi on maailman tärkein asia.

Tarinamme alkoi vuonna 2007, kun me Medantan perustajat tapasimme. Ensin tuli ystävyys ja vuoden päästä yritys. Meitä yhdisti vahva usko suomalaisen vaatesuunnittelun voimaan. Ihmettelimme yhdessä, miksi tuo voima ei näkynyt lainkaan työvaatteissa. Niinpä päätimme tehdä asialle jotain ja lähdimme kehittämään maailman parhaita työvaatteita.

Meidän asiakkaamme pitävät Suomea pystyssä hoitamalla, hoivaamalla ja välittämällä ihmisistä. Päivittäin työasujamme käytetään sairaaloissa, terveyskeskuksissa, hoivakodeissa, hammaslääkäriasemilla, eläinlääkäriasemilla, keittiöissä, ravintoloissa ja kauneushoitoloissa.

Meille on tärkeää, että ihmiset viihtyvät työssään. Niinpä suunnittelemme ja valmistamme vaatteita, joissa kaikki voivat hyvin. Tyytyväinen ammattilainen on työpaikkansa paras käyntikortti.

Jatkuva kehittäminen on meille sydämenasia. Uusimmassa projektissamme tutkimme alan huippuammattilaisten kanssa, miten antimikrobisilla tekstiileillä voidaan vähentää tartuntoja ja parantaa työ- ja potilasturvallisuutta.

Tiimi
ANU KIVELÄ

Toimitusjohtaja

TAINA STEINER

Suunnittelu- ja tuotantojohtaja

HELENA MANNINEN

Suunnittelija

SUSANNE STADIUS

Myyntijohtaja

SATU MIKKOLA

Myyntipäällikkö

HENNA SAARIKOSKI

Myyntipäällikkö

KIA VIKBERG

Varastonhoitaja

MINNA VIKATMAA

Business Support Manager

Asiakaspalvelu
020 7280 010

arkisin 10-14

(8,35 snt/puh + 16.69 snt/min)

info@medanta.fi

  • Facebook Medanta
  • Instagram - Medanta
  • Twitter - Medanta